Velkommen til Det Store Korslaget!

13. april 2023

Fotograf: Thomas Jergel, Camerat

Fredag kveld under Steinkjermartnan har vi invitert byens mange kor til å melde seg på vår lokale variant av Det Store Korslaget. Interessen har vært stor, og til nå er hele sju kor påmeldt. De får framføre to sanger hver, med god støtte av et backingband bestående av flere ringrever fra Steinkjers musikkliv. Vi skal ha et glitrende dommerpanel på plass. De er med å avgjør hvem som går videre – men det er ikke bare deres stemmer som teller! Blant publikum plasseres det desibelmåler, så applaus og jubel etter innslagene teller også. Kveldens konferansier er Daniel Aalberg. Korslaget holdes på stor scene på Steinkjer torg, det blir bar og servering. Billettslipp og mer informasjon kommer snart!

Kjøp bilett!