Ingen martna uten Torgfest: STAGE DOLLS kommer!

Med SM logo kvadrat 580 580

Stage Dolls reiser i år landet rundt med sin store 40-års turne, og bandets hits har berørt flere generasjoner. Hvem har ikke sunget høyt til «Soldiers gun» eller danset tett til «Its hard to say good bye?» Nå får du sjansen igjen! Bandet har de senere år også kommet med flere nye låter de gleder seg til å dele med publikum.

Stage Dolls består av Torstein Flakne på vokal og gitar, Terje Storli på bass og Morten Skogstad på trommer.
De som ikke har fått nok vind i håret etter Stage Dolls kan glede seg over at rockebandet Wheels fra Steinkjer er neste band ut. Her blir det høygir og trøkk fra første låt. Wheels spiller slagere fra band som Dum Dum Boys, Queen, ZZ Top, CC Cowboys med mer.
Wheels består av Roar Sørli, Ketil Berg, Pål Baustad, Ivar Ole Tuset, Tom Erik Hansen.

Torgfesten under Steinkjermartnan er årets høydepunkt for mange, og en rungende avslutning på tre livlige dager i gatene i Steinkjer sentrum.

Kjøp billett