Vi kårer STEINKJERS BESTE KAKE!

Foto Maiken

Du kan melde deg på i tre kategorier:

  • Profesjonell baker (du trenger ikke være utdannet kokk/ baker/ konditor, men leverer kaker etter bestilling/ for salg)
  • Voksen hjemmebaker
  • Ung baker (10-17 år)

I hver av de tre kategoriene kåres en vinner for utseende, og en vinner for smak. Delvinnerne får gavekort på 500,- fra lokalt næringsliv. Blant disse seks kåres en hovedvinner, som får en Kenwood Chef XL kjøkkenmaskin fra Jernia Steinkjer til en verdi av 5000,- samt en flott dekormalt kaketine, og ikke minst prestisjen det ligger i å ha levert STEINKJERS BESTE KAKE!

Etter kåringen får publikum på torget spise opp kakene! Vi oppfordrer alle som ønsker å smake til å vippse noen kroner til kveldsmatprosjektet til Steinkjer fotballklubb, vipps nr. 36575.

Du får ikke bekreftet plass i kakebakekonkurransen før du får en mail om det. Vi forbeholder oss retten til å velge deltagere så vi får med tilstrekkelig påmeldte i hver kategori, maks 30 totalt.

Alle kaker skal transporteres og innleveres i standard kakeeske 33×33 cm, som må hentes på Baker’n i Vist-bygget i uke 32 (martnasuka). Eska er gratis, og nummerert.
Kakene skal leveres inn i kantina på Steinkjer rådhus torsdag 10. august mellom kl. 09.00 og 10.00 for lagring på kjølerom, fotografering, smaking og bedømming av dommerpanelet.

Alle kakebakere må sette seg inn i forskriftene fra Mattilsynet og bake i tråd med disse, så vi sikrer god mathygiene. Salg av mat fra eget kjøkken | Mattilsynet
Alle kakebakerne må også oppgi allergener i kakene sine. Du får tilsendt et avkryssingsskjema for dette hvis du får plass i konkurransen. Slik skal allergenene merkes | Mattilsynet
PÅMELDINGSFRIST ONSDAG 26. JULI!

Påmeldingsskjemaet finner du her: https://forms.gle/4igzoQY6iX98qwuN7
Du får svar i løpet av fredag 28. juli om du får plass i konkurransen eller ikke. Du kan melde deg på kun i en kategori, og kun med en kake.