Kart over området

Oversiktsbilde over martnasområdet
Bildet viser en oversikt over martnasområdet, med tivoliet i utkanten ved siden av Amfi Steinkjer. Gatene hvor salgsbodene er plassert er markert med en lys rød farge.

Temagater

De siste årene har Steinkjermartnan samlet utstillere til ulike fellesområder. På den måten håper vi det er enklere for deg som besøker oss å finne de utstillerne du leter etter. Vi håper du setter pris på at vi kan tilby egen Matgate, Bilgate, Bobilgate og Hus & hjem. Åpningstider for martnasgatene finner du under program.

MatgataMatgata i Steinkjermartnan

Vi tør påstå at Trøndelag er landets mest spennende matregion! I følge Visit Norway er det over 200 produsenter av lokal mat i fylket vårt. Vi elsker god mat og god kvalitet! Derfor er det ekstra gøy at vi etter flere års målrettet arbeid kan tilby en egen Matgate i Steinkjermartnan. Matgata vil for mange av dere være det første dere møter når dere kommer til martnasområdet. Når du rusler fra Tivoliområdet gjennom undergangen ved jernbanen og via Jernbaneparken vil Matgata være sentralt plassert i Torggata. Vi har i år inngått et samarbeid med Bønder i Byen, og du vil kunne kjøpe gårdsmat, deilige oster og oliven, bakst, olivenolje og lokale grønnsaker her, blant annet. Kanskje du har lyst til å slå deg ned i rolige omgivelser for å nyte en kopp kaffe og la barna få en is-pause? Matgata stedet for gode opplevelser.

 

 

Hus & hjemHus og hage temagate

Ønsker du tips, ideer og inspirasjon til hus, hytte og hage? Da er dette stedet for deg. I fellesområdet for hus og hage vil du finne hagemøbler, beplanting, grillhytter, sanitærløsninger for hytta og mye mer. Ta turen for en god martnashandel og for å la deg inspirere!

 

BilgataBilgata

Spekulerer du i å bytte ut bilen? Nysgjerrig på de nyeste modellene som finnes på markedet? Eller bare bilinteressert og liker å slå av en god prat med hyggelige lokale bilforhandlere? Selvfølgelig er dette gaten for deg! Bil i Steinkjer har samlet seg øverste område av Svein Jarls gate, eller på folkemunne «gågata». Vi anbefaler deg å ta turen unna. Duften av nybil, en god prat og sannsynligvis latter og fleiping slår sjelden feil.

 

Bobilgata

Bobilsalget fyker til værs! Vi har laget en egen gate med tema camping og fritid. Kom å ta en titt på lekre bobiler, båter og campingvogner. Gode muligheter for å slå seg ned i for en kaffeprat! Pssst! Det er lov å ta turen for deg som bare er nysgjerrig. En bobil er ikke lengre hva det var….

 

Opplevelser & underholdning

Du vil kunne oppleve variert og lokal underholdning og opplevelser av ulike slag fra våre to scener. Hovedscenen ligger ved Torgrestauranten på Steinkjer torg, i tillegg til at du finner en scene i Jernbaneparken. Ta en titt på vårt dagsprogram for å plotte inn dine favoritter.

Parkering

Om du kommer som besøkende med bil, viser kartet øverst på siden tre parkeringsplasser anvist.

P1 – Parkering ved Guldbergaunet stadion og Trafikksenteret Gule biler. Her er det god parkeringskapasitet, og det er enkelt å følge gangstien elvelangs for å komme til martnasområdet. Antatt gangavstand er 4 minutter. Du ankommer da via familieparken Rismelen.

P2 – sentrumsnær parkering i Jakob Weidemannsgate. Dette er det nærmeste du kommer Torgrestauranten, som er selve hjerte i martnan. Kjøp deg litt lapskaus eller kaffe og vaffel før du gyver løs på handelen og tombolakjøpet!

P3 – parkering langs toglinjen i Strandvegen. Her finnes lademuligheter for elbil i tillegg til ordinære p-plasser. 1 minutt gange til kjernen av martnan.