Kart over området

kart over martnasområdet

Nyhet 2018 – Matgata og Kunst & håndverk

De siste årene har Steinkjermartnan samlet utstillere til ulike fellesområder. På den måten håper vi det er enklere for deg som besøker oss å finne de utstillerne du leter etter. Nytt for 2018 er at vi endelig (!) kan tilby egen Matgate og at vi har flere nye utstillere i temagaten Kunst & håndverk. Åpningstider for martnasgatene finner du under program.

MatgataMatgata i Steinkjermartnan

Vi tør påstå at Trøndelag er landets mest spennende matregion! I følge Visit Norway er det over 200 produsenter av lokal mat i fylket vårt. Vi elsker god mat og god kvalitet! Derfor er det ekstra gøy at vi etter flere års målrettet arbeid kan tilby en egen Matgate i Steinkjermartnan. Matgata vil for mange av dere være det første dere møter når dere kommer til martnasområdet. Når du rusler fra Tivoliområdet og i undergangen ved jernbanen opp til Steinkjer sentrum vil Matgata være plassert i starten av Svein Jarls gate, også kjent som «gågata» på folkemunne. I Matgata vil du blant annet kunne kjøpe gårdsmat, deilige oster og oliven, bakst, olivenolje og lokale grønnsaker. Kanskje du har lyst til å slå deg ned i rolige omgivelser for å nyte en kopp kaffe og la barna få en is-pause? Gumle på skjenning eller en myk lefse fra Hyllan Hjemmebakeri? Eller kanskje frister duften av grillet burger fra Grobian aller mest? Uansett er matgata stedet for gode opplevelser.

 

Kunst & håndverk

På kartet ovenfor er Kunst & håndverk-gata symbolisert med en strikket vott.
I Skolegata vil du finne et samlet miljø for kunst og håndverk. Flere utstillere er samlet under ett telt – et telt fylt med kunstnenergi, kreativitet og inspirasjon! Her vil du finne skinn av villsau, hjemmestrikk, profesjonelle kunstnere, husflid og hobbyprodusenter. Velkommen til en hyggelig handel!

 

Hus & hageHus og hage temagate

Ønsker du tips, ideer og inspirasjon til hus, hytte og hage? Da er dette stedet for deg. I fellesområdet for hus og hage vil du finne hagemøbler, beplanting, grillhytter, sanitærløsninger for hytta og mye mer. Ta turen for en god martnashandel og for å la deg inspirere!

 

BilgataBilgata

Spekulerer du i å bytte ut bilen? Nysgjerrig på de nyeste modellene som finnes på markedet? Eller bare bilinteressert og liker å slå av en god prat med hyggelige lokale bilforhandlere? Selvfølgelig er dette gaten for deg! Bil i Steinkjer har samlet seg øverste område av Svein Jarls gate, eller «gågata». Vi anbefaler deg å ta turen unna. Duften av nybil, en god prat og sannsynligvis latter og fleiping slår sjelden feil.

 

Fritid & camping

Bobilsalget fyker til værs! Vi har laget en egen gate med tema camping og fritid. Kom å ta en titt på lekre bobiler, båter og campingvogner. Gode muligheter for å slå seg ned i for en kaffeprat! Pssst! Det er lov å ta turen for deg som bare er nysgjerrig. En bobil er ikke lengre hva det var….

Bildet viser utstillerkart for Steinkjermartnan 2018.

Dulles Trafikkskole AS

Hyllan Hjemmebakeri

Unni Almli

Smart Helse og Livsstil

Nettside

Gold of Italy

Nettside

Kebab House

Andrè`s Bu Ost og mer

Ana Pineda

Okto AS

Visit Innherred

Markisemannen

Kremmer`n AS

Senterpartiet

Plantasjen

Tasty

Saga FT

Steinkjer Sentrumsforening

IMPOCO AS

Nettside

First Marketing (Canal Digital)

Onkel Akbar

Bilal Chouman

mans

Nettside

Steinkjer Motorsenter AS

Gong Asiamat as

Nettside

Synsam Steinkjer

Malmo Sport

Grønnsakshandlere

Eiendomsmegler1

Sparebank1 SMN

Trafikksenteret Gule Biler

Nettside

Elkjøp

Baker`n

Løv.

Mathildes Verden

Polarbad

XXL Sport og Villmark

Sakshaug Sport G-Sport

Trønder-Avisa AS

Nettside

Trimakk Agenturer

Tore Lien

Nettside

Thai Thai Steinkjer AS

SUKS

Stellans Läder

Steinkjer-Avisa

Steinkjer Sportsdykkere

Steinkjer skolekorps

Steinkjer Sanitetsfor

Steinkjer Montessoriforening

Steinkjer mekaniske

Nettside

Steinkjer kommune

Nettside

Steinkjer FrP

Nettside

Steinkjer Damekor

Nettside

Steinkjer Bokhandel AS

STAS A/S

Snåsa omsorgsforening

Siljans linnedukar AB

Nettside

Sikkerhetsfirmaet AS

Scandoor kjøkkenfornyelse Trøndelag

Nettside

Spar Sentrum Steinkjer

S-Rør AS

Nettside

rørosbua as

REMA 1000 Nordsia

Pizzabakeren

Nettside

petter nervik bakeri

Ørsta godtri Hussein

Oriflame/Sissel Rygg

Oriflame v/Elisabeth

Oriflame v/ Laila Eriksen

NTE Elektro AS

Norsk Stabbursmat

Nettside

Mintage sushi

Memira AS

Nettside

maya

Nettside

Mariam import

Marcus smultringer v/ Jon Magne Eidem

lysheimbua

Nettside

Lø Hestesportsklubb

Krokstad gårdsmat

Kristin paulsen

Kreativ as

Konfekten produkter as

JIm Aroy Thairestaurant

Høyer Steinkjer AS

Historielagene i Steinkjer

Grobian Restaurant

Form&Farge AS

Nettside

Foreningen Gamle Steinkjer

euro cheese as

Nettside

Egge Skolekorps (Andeløpet)

Egge Historielag

Dutch Cheeseman AS

Nettside

Donut House Trondheim Støbakk

DNB Bank

Costa blanca bolig

City transport

Nettside

Care Treningssenter

Boli/Grong Sparebank

Beitstad Sanitetslag

Astral Potetbaker1

3T-Steinkjer

Chez Mathilde

Ingen registrert

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.