Påmelding til Steinkjermartnan 2023

PÅMELDINGEN ÅPNER 1. FEBRUAR 2023

Steinkjermartnan er arrangementet der byens og regionens handelsstand og næringsliv kan få vist seg fram fra smørsida, i møte med godt over 50 000 besøkende. Her møter du et bredt spekter av bedrifter – alt fra mindre nisjebutikker til små og store håndverksbedrifter og leverandører av varer og tjenester til landbruket. Steinkjermartnan er tillegg en arena der lokale lag, foreninger og organisasjoner får anledning til å orientere om sin virksomhet med alt fra loddsalg til underholdning og aktiviteter. Bli med på moroa dere også!

UTSTILLEROMRÅDE / GATELØP:
Vi viderefører det nye gateløpet, der større deler av den flotte byen vår ble tatt i bruk. Gateløpet strekker seg fra Amfi Steinkjer, opp Svein Jarls gate, Skolegata, Kongens gate både på Sør- og Nordsia og helt ned til Bystranda. Kart kommer.

Det er ikke mulig å bestille “samme plass som i fjor”. Plassene blir tildelt etter at påmeldinga er stengt, og du får beskjed om du får tildelt plass eller ikke.

PRISER:
Utstillerplass
Kr 2200 + mva for medlemmer i Steinkjer Næringsforum
Kr 3000 + mva for ikke medlemmer
Frivillige lag og foreninger får kr 800,- i rabatt.
Strøm og eventuelt leie av boder / telt kommer i tillegg, se priser i påmeldingsskjemaet.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål!

ØNSKER DU INNSPILL TIL HVORDAN DIN BEDRIFT/ DITT LAG ELLER FORENING KAN BLI MER SYNLIG UNDER STEINKERMARTNAN? SPØR OSS GJERNE OM RÅD.

Påmeldingsfristen for Steinkjermartnan er passert. Vennligst send en epost til [email protected] for å høre om det er ledig plass.