Påmelding til Steinkjermartnan 2022

PÅMELDINGSFRIST 10. juli

Steinkjermartnan er arrangementet der byens og regionens handelsstand og næringsliv kan få vist seg fram fra smørsida, i møte med godt over 50 000 besøkende. Her er det også plass for aktører innen industri, håndverk og jordbruk. Steinkjermartnan er i tillegg en arena der lokale lag, foreninger og organisasjoner får anledning til å orientere om sin virksomhet med alt fra loddsalg til underholdning og aktiviteter. Bli med på moroa dere også!

UTSTILLEROMRÅDE / GATELØP:
Vi viderefører det nye gateløpet fra 2021, der større deler av den flotte byen vår ble tatt i bruk. Både publikumsundersøkelsen og evalueringer fra utstillere viste at det ble godt tatt imot. Gateløpet strekker seg fra Amfi Steinkjer, opp Svein Jarls gate, Kongens gate både på Sør- og Nordsia og helt ned til bystranda. Kart kommer.

Det er ikke mulig å bestille «samme plass som i fjor». Plassene blir tildelt etter at påmeldinga er stengt, og du får beskjed om du får tildelt plass eller ikke.

PRISER:
Utstillerplass
Kr 2200 + mva for medlemmer i Steinkjer Næringsforum
Kr 3000 + mva for ikke medlemmer
Frivillige lag og foreninger får kr 800,- i rabatt.
Strøm og eventuelt leie av boder / telt kommer i tillegg, se priser i påmeldingsskjemaet.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål!

ØNSKER DU INNSPILL TIL HVORDAN DIN BEDRIFT/ DITT LAG ELLER FORENING KAN BLI MER SYNLIG UNDER STEINKERMARTNAN? SPØR OSS GJERNE OM RÅD.

Påmeldingsfristen for Steinkjermartnan er passert. Vennligst send en epost til [email protected] for å høre om det er ledig plass.