Program

Torsdag 9. august

Generelt

Kl 10.00 Åpningsshow med Vennebyen og «verdens største» barnekor
Kl 10.00 Hugos Tivoli og bodene åpner
Kl 11.00 Familieaktiviteter i Rismelen åpner
Kl 17.00 Familieaktiviteter i Rismelen stenger
Kl 18.30 Bodene og Torgrestauranten stenger
Kl 20.00 Hugos Tivoli stenger

Torget

Kl 10.00 Åpningsshow med Vennebyen og «verdens største» barnekor
Kl 10.00 Torgrestauranten åpner
Kl 13.00 Dans ved Kristian Wasshaug og Maria Risto Kippe
Kl 15.00 Moteshow
Kl 16.15 Dans ved Kristian Wasshaug og Maria Risto Kippe
Kl 18.30 Steinkjerstafetten
Kl 18.30 Torgrestauranten stenger
Kl 19.00 Torget åpner for kvelden
Kl 19.00 TORGPUB (18 års aldersgrense)
Steinkjer Gospelkor
Trang Fødsel Trio

Føllings plass

Kl 12.00 Jonas Skjeflo
Kl 14.00 Jonas Skjeflo
Kl 16.00 Vidar Almli

Fredag 10. august

Generelt

Kl 10.00 Hugos Tivoli og bodene åpner
Kl 11.00 Familieaktiviteter i Rismelen åpner
Kl 13.00 Helikopterturer fra Sneppen p-plass
Kl 17.00 Familieaktiviteter i Rismelen stenger
Kl 19.00 Bodene og Torgrestauranten stenger
Kl 20.00 Hugos Tivoli stenger

Torget

Kl 10.00 Torgrestauranten åpner
Kl 10.30 Isak Pedersen
Kl 11.00 Mats Ballo Haraldsen og Kulturskole-bandet
Kl 13.00 Jonas Skjeflo
Kl 17.00 Vidar Almli
Kl 19.00 Torgrestauranten stenger
Kl 20.00 Torget åpner for kvelden
Kl 20.00 REUNIONSFEST (18 års aldersgrense)
Vokal Bonanza
Madhouse
The Hobbit

Føllings plass

Kl 12.00 Beitstadbanden i samarbeid med Kulturskolen
Kl 14.00 Malm Trekkspillklubb juniororkester i samarbeid med Kulturskolen
Kl 16.00 Fölk i samarbeid med Kulturskolen

Lørdag 11. august

Generelt

Kl 10.00 Hugos Tivoli og bodene åpner
Kl 10.00 Helikopterturer fra Sneppen p-plass
Kl 11.00 Familieaktiviteter i Rismelen åpner
Kl 11.00 Martnasfiske med Steinkjer JFF på Steinkjerkaia*
Kl 13.00 Helikopterturer fra Sneppen p-plass
Kl 16.00 Bodene, Torgrestauranten og familieaktiviteter stenger
Kl 01.00 Hugos Tivoli stenger

*fiske i tidsrommet 11.00 – 14.00. Ta kontakt med Ståle Berg for mer informasjon.

Torget

Kl 10.00 Torgrestauranten åpner
Kl 10.00 Korps spiller i gatene. Steinkjer og Egge skolekorps
Kl 11.00 Bajazz Trad.Band
Kl 12.45 Kåring av «beste utstiller» under Steinkjermartnan 2018
Kl 13.00 Bajazz Trad.Band
Kl 14.15 Sparbu Hornmusikklag
Kl 15.15 Kåring av «årets Steinkjerbilde 2018»
Kl 16.00 Torgrestauranten stenger
Kl 19.00 Torget åpner for kvelden
Kl 19.00 TORGFEST (18 års aldersgrense)
Stage Dolls og Return
Jump

Føllings plass

Kl 12.00 Jonas Skjeflo
Kl 14.00 Jonas Skjeflo

Kveldsprogrammet finner du her.

Høydepunkter i programmet kan du se her.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.