DET STORE KORSLAGET – med fest!

20:00 - 01:00

Steinkjer torg

Få med deg Steinkjermartnans variant av DET STORE KORSLAGET!
Steinkjerbandet Handle With Care spiller opp etter at vinnerkoret er kåret.
Dørene åpner kl. 19.30.

det store korslaget (1200 × 628 px) (580 × 580 px)

Vi duker for en vakker, engasjerende, inkluderende, motiverende, energisk og flott sangopplevelse, når 8 dyktige kor fra Steinkjerområdet braker sammen til en uhøytidelig korduell!
Korene skal konkurrere om 10 000,-, men like viktig er den en sosiale happeningen, hvor vi skal ha det veldig morsomt sammen.
Hvert kor skal fremføre 2 sanger hver i innledende runde. Et dommerpanel, bestående av 4 musikk-glade dommere, samt en desibelmåler skal være med å bestemme hvilke 3 kor som skal være med i en finale.

Disse korene er påmeldt: Kor Som E, Steinkjer gospelkor, Sparbu songlag, Båbu mannskor, Steinkjer mannssangforening, Mære songlag og Beitstad songlag.

Dommerne skal dømme ut ifra kriterier som samspill og sang-glede på scenen, innlevelse og energi, musikalitet og kvalitet og samspill med publikum og dommere. Korene som ønsker det, blir akkompagnert av bandet “Hard To Handle” med Bjørn Arne Toldnes som musikalsk leder. Bandet spiller også variert og god musikk etter at korslaget har kronet vinnerne.

Vi garanterer en fantastisk stemning, masse folk og herlig musikk servert fra stor scene med våre dyktige og flotte korister!

Kulturspuben Vårt Hjem serverer mat og drikke.
Aldersgrense 18 år.

Ønsker du bordreservasjon med mat og drikke-pakke?

Vårt Hjem tilbyr Martnasplanke! På planken er et lite utvalg av tapasretter (fingermat, 4-6 sorter) til 8 personer. Drikkepakken er inkluderet, pr . bord 16 enheter drikke øl/vin. Pris pr. bord (8 personer) kr.2900.- Vi selger kun hele bord! Billett til Det Store Korslaget inngår ikke i bordreservasjonen, så de må kjøpes separat.

Bestilling skjer på e-post  [email protected]

Når bestilling er mottatt bekreftes denne, og betaling på vips gjennomføres til nr. 90189999. Når vipsbetaling er gjennomført kommer bekreftelseskode for bordet på mail. Bestillingsfrist er 01.08.23.