Torgfest Steinkjermartnan

20:00 - 01:30

Steinkjer torg

Steinkjermartnan garanterer høy feststemning når Trondheimsbandet Stage Dolls entrer scenen på årets store torgfest!
AC/DC Tribute Norway og Wheels sørger for fullt trøkk også resten av sommerkvelden.

Med SM logo kvadrat 580 580

Stage Dolls reiser i år landet rundt med sin store 40-års turne, og bandets hits har berørt flere generasjoner. Hvem har ikke sunget høyt til «Soldiers gun» eller danset tett til «Its hard to say good bye?» Nå får du sjansen igjen! Bandet har de senere år også kommet med flere nye låter de gleder seg til å dele med publikum. Stage Dolls består av Torstein Flakne på vokal og gitar, Terje Storli på bass og Morten Skogstad på trommer.

Etter Stage Dolls får vi møte to Steinkjer-band. Først et dykk ned i AC/DC Tribute Norway sin verden: Her blir det groovende rock fra 70-tallet! I bandet finner du Roar Sørli, Ole Ovesen, Pål Baustad, Ketil Berg og Tom Erik Hansen. De som ikke har fått nok vind i håret det kan glede seg over at rockebandet Wheels fra Steinkjer er neste band ut. Her blir det høygir og trøkk fra første låt. Wheels spiller slagere fra band som Dum Dum Boys, Queen, ZZ Top, CC Cowboys med mer.
Wheels består av Roar Sørli, Ketil Berg, Pål Baustad, Ivar Ole Tuset, Tom Erik Hansen.

Torgfesten under Steinkjermartnan er årets høydepunkt for mange, og en rungende avslutning på tre livlige dager i gatene i Steinkjer sentrum.

Ønsker du bordreservasjon med mat og drikke-pakke?

Vårt Hjem tilbyr Martnasplanke! På planken er et lite utvalg av tapasretter (fingermat, 4-6 sorter) til 8 personer. Drikkepakken er inkluderet, pr . bord 16 enheter drikke øl/vin. Pris pr. bord (8 personer) kr.2900.- Vi selger kun hele bord! Billetter til Torgfesten inngår ikke i bordreservasjonen, så de må kjøpes separat.

Bestilling på bord med Martnasplanke skjer på e-post:  [email protected]

Når bestilling er mottatt bekreftes denne, og betaling på vips gjennomføres til nr. 90189999. Når vipsbetaling er gjennomført kommer bekreftelseskode for bordet på mail. Bestillingsfrist er 01.08.23.