Åpningsshow med Vennebyen

logo Vennebyen

 

Hurra! Vennebyen kommer til Steinkjermartnan!

Du som er barn, kanskje mellom 2 og 8 år, trenger jo ingen forklaring på hvem Vennebyen er! MEN vi vet veldig godt at ikke alle voksne klarer å følge med på hva dere ser på barne-TV, på Youtube og hva dere digger mest. Så derfor informerer vi litt for de voksne her, slik at de kan henge med! Klare?

Okei, foreldre, foresatte, besteforeldre, tanter og onkler – oppmerksomheten hit!

Vennebyen er barnas favoritt, og en av Norges mest populære tv serier for barn 2-6 år! Historiene er inspirert av barns fasinasjon for utrykningsetatene og handler om de tre rekruttene «Apa» i politiet, «Elfie» i brannvesenet og «Ted» i ambulansetjenesten. Deres gode venn «Jumpi» har vennene sine som forbilder, og har lyst til å bli både brannmann, politi og ambulansearbeider selv. I tillegg er læring om de tre nødetatene og deres verdier en viktig del av innholdet.

Så til det viktigste, som ALLE voksne må merke seg:

Torsdag 9. august kl 10.00 kan dere møte de kjente og kjære figurene fra Vennebyen, da de kommer til åpningen av Steinkjermartnan 2018!
Dette foregår fra hovedscenen på Steinkjer torg – midt i hjerte av martnan hvor Torgrestauranten holder til.

Til slutt viktig informasjon til barna:

Ikke bare kan du hilse på Apa, Ted og Jumpi – du kan også synge med når vi samler barna til det som naturligvis da blir «verdens beste» barnekor. Er du i tvil om hvilken sang som skal synges? Det er selvfølgelig «Vennefloka»! Du kan sikkert sangen fra før, men har du lyst til å øve litt mer så ligger den på hjemmesidene til Vennebyen.
Ta godt imot Apa, Ted og Jumpi og vær hyggelig mot de. Kanskje savner de kompisen sin Elfie denne dagen, for han er litt redd for å fly. Derfor har vi sagt at han kan være hjemme, og at Apa, Ted og Jumpi heller kan fortelle han hvor morsomt det er i Steinkjer når de møtes igjen.

Bli med å syng sammen med Vennebyen og maaange andre barn!

Det er bare å møte opp på Steinkjer torg i god tid innen kl 10.00 torsdag 9. august.
Mamma, pappa, bestemor, bestefar og de andre voksne dere har med kan kjøpe seg en kaffe og vaffel i Torgrestauranten mens de venter. Og etterpå kan de gjøre en god handel i en av de mange martnasbodene!

Spar spanderer is på alle barna som kommer, og Sparebank1 SMN gleder seg sånn til martna for hele familien, at de sponser deler av showet. For det er selvfølgelig gratis, og du trenger ingen billett. Det er bare å møte opp.

Vi ses da! Kommer du?

Ted, Apa og Jumpi fra Vennebyen
Tips! Spør de voksne om de vet hvem som er Ted, Apa og Jumpi

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.