Åpningsshow med Vennebyen

logo Vennebyen

 

Hurra! Vennebyen kommer til Steinkjermartnan!

Du som er barn, kanskje mellom 2 og 8 år, trenger jo ingen forklaring på hvem Vennebyen er! MEN vi vet veldig godt at ikke alle voksne klarer å følge med på hva dere ser på barne-TV, på Youtube og hva dere digger mest. Så derfor informerer vi litt for de voksne her, slik at de kan henge med! Klare?

Okei, foreldre, foresatte, besteforeldre, tanter og onkler – oppmerksomheten hit!

Vennebyen er barnas favoritt, og en av Norges mest populære tv serier for barn 2-6 år! Historiene er inspirert av barns fasinasjon for utrykningsetatene og handler om de tre rekruttene “Apa” i politiet, “Elfie” i brannvesenet og “Ted” i ambulansetjenesten. Deres gode venn “Jumpi” har vennene sine som forbilder, og har lyst til å bli både brannmann, politi og ambulansearbeider selv. I tillegg er læring om de tre nødetatene og deres verdier en viktig del av innholdet.

Så til det viktigste, som ALLE voksne må merke seg:

Torsdag 9. august kl 10.00 kan dere møte de kjente og kjære figurene fra Vennebyen, da de kommer til åpningen av Steinkjermartnan 2018!
Dette foregår fra hovedscenen på Steinkjer torg – midt i hjerte av martnan hvor Torgrestauranten holder til.

Til slutt viktig informasjon til barna:

Ikke bare kan du hilse på Apa, Ted og Jumpi – du kan også synge med når vi samler barna til det som naturligvis da blir “verdens beste” barnekor. Er du i tvil om hvilken sang som skal synges? Det er selvfølgelig “Vennefloka”! Du kan sikkert sangen fra før, men har du lyst til å øve litt mer så ligger den på hjemmesidene til Vennebyen.
Ta godt imot Apa, Ted og Jumpi og vær hyggelig mot de. Kanskje savner de kompisen sin Elfie denne dagen, for han er litt redd for å fly. Derfor har vi sagt at han kan være hjemme, og at Apa, Ted og Jumpi heller kan fortelle han hvor morsomt det er i Steinkjer når de møtes igjen.

Bli med å syng sammen med Vennebyen og maaange andre barn!

Det er bare å møte opp på Steinkjer torg i god tid innen kl 10.00 torsdag 9. august.
Mamma, pappa, bestemor, bestefar og de andre voksne dere har med kan kjøpe seg en kaffe og vaffel i Torgrestauranten mens de venter. Og etterpå kan de gjøre en god handel i en av de mange martnasbodene!

Spar spanderer is på alle barna som kommer, og Sparebank1 SMN gleder seg sånn til martna for hele familien, at de sponser deler av showet. For det er selvfølgelig gratis, og du trenger ingen billett. Det er bare å møte opp.

Vi ses da! Kommer du?

Ted, Apa og Jumpi fra Vennebyen
Tips! Spør de voksne om de vet hvem som er Ted, Apa og Jumpi