Tivoli

Hva er vel martna uten tivoli? Forventningsfulle barn med klissete hender av sukkerspinn? Hylende ungdommer i fyr og flamme?

Vi er glad for at Steinkjermartnan har et godt samarbeid med Norges største tivoli, Hugos Tivoli. Tradisjonen tro kommer Hugos Tivoli til Steinkjermartnan!

Åpningstider:logo Hugos Tivoli

Torsdag 13. august kl 10.00 - 20.00

Fredag 12. august kl 10.00 - 20.00

Lørdag 13. august kl 10.00 - 18.00

Visste du at?

Hugos Tivoli ble etablert i 1936 av Henry Johansen og har siden vært i kontinuerlig drift, karusellen sky swingmed unntak av krigsårene 1940 – 1945. De første årene var tivoliet tilpasset mindre markedsarrangement i Trøndelag og deler av Nordland fylke. I noen år var tivoliet fast stasjonert i Mosjøen under navnet “Den kulørte by”. Tivoliet ble siden overtatt av Henrys sønn, Hugo Johansen, og tivoliet fikk dermed navnet Hugos Tivoli som vi kjenner det i dag.

Hugos Tivoli er en familiebedrift og eies av Hugos Holding AS. Daglig leder for bedriften er Ida Johansen, utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. En liten “fun fact” er at hun som 26 år gammel også er Skandinavias yngste tivolidirektør, og så vidt vi vet Europas yngste! Sammen med Lisbeth, Håkon og Hugo reiser familien rundt det langstrakte land for å spre tivoliglede!

Tivoliet er Norges største tivoli og består i dag av to ulike avdelinger med ca 50 ansatte. Vi reiser i hovedsak i midtre og nordlige del av Norge, og avslutter sesongen med en sving på vestlandet.

Hugos Tivoli kan tilby et topp moderne tivoli med flere av verdens mest attraktive innretninger for omreisende tivoli.

Du kan lese mer om Hugos Tivoli her.