Informasjon/priser 2018

Vi ønsker deg varmt velkommen som utstiller i Steinkjermartnan 2018 og ønsker deg en handelsrik martna!
Steinkjermartnan vil i tillegg til handel legge vekt på å skape en folkefest for alle aldersgrupper.

Handelsområdet vil stort sett være det samme som under tidligere martnaer. Hovedløpet går gjennom Kongensgate fra krysset ved Grand Hotell og bort til Torget. Videre opp Elvegata, inn Skolegata og ned Svein Jarls gate.

Det vil bli underholdning fra to scener; hovedscenen på Torget og lillescenen i Svein Jarls gate. Besøk gjerne vår hyggelige Torgrestaurant på Steinkjer Torg, hjertet i martnan som vi liker å kalle det. Det er gratis adgang for publikum i hele handelsområdet.

Åpningstider

Handelsområdet åpner torsdag 9. august og har følgende åpningstider:

Torsdag   kl 10:00 – 18.30

Fredag kl. 10:00-19:00

Lørdag kl. 10:00-16:00

Rigging av boder kan foregå fra onsdag 8. august kl 08:00. Inn- og utkjøring i forbindelse med nedrigging i handelsområdet mellom kl. 1900 og 2100 torsdag er ikke tillatt.

Nedrigging må skje i tidsrommet umiddelbart etter kl. 16.oo på lørdag
Vi minner om at hver enkelt utstiller er ansvarlig for å fjerne sitt eget avfall etter nedrigging. Kostnad for fjerning av gjensatt søppel, paller etc blir fakturert utstiller i etterkant.
Søppelsekker kan hentes ved Martnaskontoret.

Priser

Deltakeravgift (for tre dager, pr. plass på 3 x 2,5 meter): 

Plassleie: Kongensgata, Elvegata og Svein Jarlsgt nedenfor Kongensgt.  Kr. 3000,- + mva

Plassleie: Torggata, Skolegata og øvre deler Svein Jarlsgt.  Kr. 2.500, – + mva

Leie av bryggebod (3 x 2,5 m): kr. 2000,- + mva

Leie av dobbelbod (6 x 2,5 m): kr 4.000,- + mva

Link til hjemmeside på utstilleroversikt; kr 150,- + mva

Rabatterte grupper:
Medlemmer i Steinkjer Næringsforum:  Rabatt pr. plass kr. 800,-  + mva
Lag og foreninger, lokalt håndverk og etc: Rabatt pr. plass kr. 800,- + mva 

Strømpriser ved forhåndsbestilling: (Etterbestilling ved ankomst medfører ekstragebyr kr. 100,- pr. uttak.)

Strøm inkl. forbruk 10 amp.: kr. 800,- + mva

Strøm inkl. forbruk 16 amp.: Kr. 1100,- + mva

Strøm inkl. forbruk 32 amp.: kr. 2200,- + mva

Strøm inkl. forbruk 63 amp.: kr. 3300,- + mva

Strøm til parkeringsplass        kr 1.000,- + mva

Vilkår

Ved å fylle ut skjemaet godtar du også betingelsene til Steinkjermartnan.

Påmelding

Du søker din deltakelse i Steinkjermartnan ved å benytte deg av vårt påmeldingsskjema. Påmeldingsfristen er 1. juni 2018. Det er viktig at alle har søkt plass innen påmeldingsfristen, da vi starter plassering av utstillere like etter fristens utløp.
Påmeldingsskjema finner du her, og vi setter stor pris på at du leser all informasjon før du søker.

Viktig informasjon

Alle utstillere (både lokale næringsdrivende og tilreisende) må registrere seg i martnaskontoret før rigging av bod starter. Martnaskontoret ligger på Steinkjer Torg, utenfor Steinkjer kirke. Vi minner om at det IKKE er tillatt å starte opprigging av bodplass før det er avklart med oss. Husk også å sjekke at dere har betalt faktura for leien, det er en forutsetning for å få rigge boden.

Vakthold

Arrangøren sørger for streifvakt i handelsgatene under hele arrangementet. Dersom ytterligere vakthold er ønskelig ber vi dere ta kontakt. Kostnader ved vakthold ut over arrangørens streifvakt må dekkes av den enkelte utstiller.

Arrangøren bærer ikke ansvar for utstilte varer eller annet utstyr, heller ikke nødvendige forsikringer i denne forbindelse. Dette gjelder også ved vannlekkasjer, vind etc i utleieboder.  Utstillere oppfordres derfor om å ta nødvendige forhåndsregler for å sikre eget utstyr.

Parkering

Det ikke tillatt å parkere kjøretøy i handelsgata i åpningstiden. Vi henviser til byens parkeringsplasser, samt at vi kan tilby gratis parkering ved Steinkjer barneskole/NORD Univsersitet. Parkeringsbevis fås ved henvendelse til Martnaskontoret.

Dusj/garderobe

Det er mulighet for å bruke dusj og garderober på Steinkjer barneskole. Informasjon om dette fås ved henvendelse i Martnaskontoret.

Brannsikkerhet

Vi minner om at utstillere som håndterer brannfarlig materiale, smultringsteking, grilling eller åpen flamme skal ha brannteppe ved tilberedningsstedet, og godkjent brannslukningsutstyr i umiddelbar nærhet. Ved bruk av gass er det pålagt å oppbevare gassen i låsbare skap.

Salg av næringsmidler

Ved salg av næringsmidler skal den enkelte utstiller ha søkt om tillatelse fra Mattilsynet.Virksomheter som skal omsette mat og drikke skal kunne dokumentere at de er registrert hos Mattilsynet ved forespørsel, og har ansvar for å kunne ivareta regelverket. Mer informasjon finner du her. Mattilsynet har følgende kontaktinfo: Hamnegata 22, 7714 Steinkjer, telefon tlf. 22 40 00 00.

Beste utstiller

En jury vil bedømme årets deltakere og kåre beste utstiller. Kunngjøring og premiering skjer lørdag kl 12.45 på hovedscenen på torget.

Velkommen til en handelsrik Steinkjermartna!

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.