Martnasfæst med Melody Market og Trøndertrøkk

Melody Market Letters

Lørdag 10. august blir det stort Martnasfæst med Melody Market og Trøndertrøkk på torget. Det blir god stemning, fæstmusikk og allsang når to av Norges beste liveband inntar torget under Steinkjermartnan.

Melody Market og Trøndertrøkk er garantister for den beste stemningen når Steinkjermartnan inviterer på fæst! Og da snakker vi fæst med æ! Bandene sikter bredt, modig og med tungskyts når de gir publikum de beste fæstlåtene som finnes. Melody Market har på kort tid oppnådd status som et av Norges beste fæstband, med sine sterke tolkninger av populære låter. De tar med seg en fantastisk energi og sultenhet på scenen og byr opp til allsang langt ut i den lyse natta. Trøndertrøkk er en institusjon i seg selv, og kaller seg selv Norges beste trønderrock-hyllestband. Helt siden de spilte på utescenen til Molly under Steinkjermartnan for mange år siden, har de gitt oss de beste sangene fra Åge, Terje, Vømmøl – nesten bedre enn opphavsmennene selv. Trøndertrøkk er garantisten for en god fæst!

Vi gleder oss til en skikkelig martnasfest på torget!

Kjøp billetter her:

Torgfest med Melody Market og Trøndertrøkk