Kveldsunderholdning:

FREDAG 12. AUGUST:

TORGPARTY MED SKEI OG PT, DJ MAVO OG BOINNDRAG

Det ligger an til bra partystemning på Steinkjer torg fredag 12. august, når vi får rigget opp Steinkjerartistene Skei og PT, Boinndrag og DJ Mavo.

Skei & PT består av Kristoffer Skei og Per Thomas Holtan. Du har kanskje hørt hitlåtene «Målløs», «Sol og sommer» og «Blåveis»? Jepp, det er dem. Visste du forresten at låten «Målløs» har over 4 millioner streams? Rap-duoen sprer glede med sine fengende refrenger og meningsfulle tekster.

Med seg på scenen under Steinkjermartnan har de DJ Mavo! Magnus Saugestad Andersen uten tvil Steinkjers råeste DJ, og han stiller ofte som duoens DJ ved liveopptredener. Han har samarbeidet med en rekke av landets kjente artister, og slipper i tillegg egne låter i løpet av sommeren. DJ Mavo har over 1,5 millioner avspillinger på strømmetjenester!

Videre inn i fredagsnatta klemmer bandet Boinndrag til. Flere av deres egenskrevne låter er Steinkjerhistorie i Rockform, og det er ikke noe tvil om at intensjonen er å gjenopplive Steinkjer-Rocken. De seks artistene har særdeles ulik bakgrunn sjangermessig. Alt på Norsk! De er også kjent for å sparke litt ekstra i de coverlåtene de spiller. Boinndrag spiller for- og med publikum i sine opptredener, så dette blir stas!

Billettpris: 270,- pluss billettavgift. 18 års grense. Kjøp billett her: Kultar.no

Inngang fra kl. 20.00. Kl. 21: DJ Mavo. Kl. 21.45 Kl. 23.30: Boinndrag. Skei og PT. Kl. 01.30: Torget stenger.

LØRDAG 13. AUGUST:

TORGFEST MED TOO FAR GONE OG DANIEL AALBERG BAND

Bandet TOO FAR GONE har markert seg i toppen av Norsk musikkindustri gjennom 30 år, med 9 CD- utgivelser, millionvis med nedlastinger, to platinaplater og to gullplater. Dette er karer som står stødig i det norske festivalmarkedet! Too Far Gone har en fremoverlent countrystil med folkelige appell. Hvem har ikke hørt radiohits som «Zetor’n», «Kainn æ få lov» og «Åpen en pils»?

Resten av kvelden vil Daniel Aalberg Band med gjester skape en fantastisk stemning sammen med et herlig og entusiastisk publikum. Repertoaret består av store hits fra 80- tallet og frem til i dag, så her er det bare å finne frem luftgitaren og skjerpe stemmebåndene for ruvende allsang fra Steinkjer torg.

Billettpris: 470,- pluss billettavgift. 18 års grense. Varighet kl. 20:00 – 01:30. Kjøp billett her: Kultar.no

Inngang fra kl. 20.00. Kl. 21.00: Too Far Gone. Kl. 23.15: Daniel Aalberg Band. Kl. 01.30: Torget stenger.

ØNSKER DU Å RESERVERE BORD I TELTET?

Du kan bestille 8-mannsbord inkl. mat- og drikkepakke både torsdag, fredag eller lørdag kveld!

Pris: 2.500,- Det serveres et lite snacksmåltid med fingermat/tapas med lokale råvarer, og drikkepakke med 16 enheter drikke (øl, rødvin og hvitvin) pr. bord. Reservasjonen kan kjøpes av grupper med færre enn 8 personer, men pris, mengde mat og antall enheter er uansett den samme pr. bord.

Reservasjoner mottas kun på e-post: [email protected] Fristen for bestilling er søndag 07.08.22. kl. 20.00. Betaling skjer kun på Vipps, til 901 89 999, Vårt Hjem AS v/ Bjørn Grønli. Bord blir bekreftet reservert når betaling via Vipps er mottatt.