Kveldsprogram

Kjøp dine billetter ved å trykke her

Steinkjermartnan 2018 arrangeres 09.-11. august. På dagtid står handel, tivoli og gode opplevelser i fokus. På kveldstid byr vi på flott underholdning, og da trenger du inngangspass for å komme inn.

Du kan kjøpe inngangspass for enkeltkvelder, eller du kan kjøpe et martnaspass som gir deg inngang alle kvelder.

Alle kveldsarrangement har 18 års aldersgrense. Vi anbefaler å kjøpe billetter via nettet, da dette er prisgunstig.

Har du sjekket ut dagprogrammet? Det trenger du ingen billett til.

Torsdag kveld inviterer vi til Torgpub med to konserter!

Trang Fødsel Trio

Hans Petter Aaserud, kjent fra "Hver gang vi møtes"
Hans Petter Aaserud, kjent fra «Hver gang vi møtes»

«Digger, digger, digger at jeg står med kursiv
hos de aller største bankene i landet!»

Bandet har markert seg innen popmusikken her til lands siden de startet opp i 1992. Hvem husker vel ikke kjempehiten «Kursiv» som rullet på radioen og ble spellemannsnominert i kategorien «Årets låt» i 1997. Kanskje har du også sunget med på «Drømmedame», «Hippie» og «Livet er helt ålreit»? Vi byr på underholdning av høy klasse med erfarne musikere.

Kanskje har du sett «Hver gang vi møtes», og ble ekstra godt kjent med vokalist Hans Petter Aaserud fra sofakroken?

Steinkjer GospelkorSteinkjer Gospelkor

Vårt lokale gospelkor har hatt lang tradisjon med sin martnaskonsert, og har år etter år gledet en stappfull kirke. I år går de for en ny vri, og holder sin konsert inne i teltet på Steinkjer torg. Steinkjer Gospelkor ble etablert i 1990 og består av ca 25 medlemmer. Velkommen til en konsert det svinger av!

 

Fredag kveld er mimrekveld, og du inviteres til Reunionsfest på torget med:

The HobbitThe Hobbit

Steinkjerbandet hadde sin opprinnelse i 1984, og besto den gangen av Runar Musum, Bård Martinuessen, Jan Helge Svarva, Hans Erik Moe, Jan Oddvar Setten og Tom Kristian Bardal. I dag har bandet navnet «No1Knows», og består av Jan Oddvar Setten (gitar), Runar Musum (bass), Hans Erik Moe (trommer) og Lucille Sommerfeld (vokalist). Bandet spiller coverlåter, og repertoaret er variert innenfor sjangeren rock`n roll. Her kommer det kjente rockeklassikere og noen kjente og kjære pop-klassikere i ny rockedrakt. Vi nevner Queen, John Farnham og Lady Gaga. For anledningen er også vokalgruppa Shades med på koring. Vi lover fengende rock og god stemning!

Madhouse

Rock`n roll! Steinkjerbandet Madhouse er et coverband/tributeband som spiller rock`n roll og boogierock «schlagers» fra epoken fra 60-tallet fram til i dag. Vi snakker trykk, vi snakker stemning! Bandet består av Roar Sørli, Thomas Kvaløsæter, Pål Vesterdal, Jon Erling Ringstad og Espen Gotvasli. Vi nevner AC/DC, Status Quo, Queen, ZZ Top, Raga Rockers, CC Cowboys – og vet at rockefoten er i gang!

VokalbonanzaVokalbonanza

Initiativtaker Eva Marie Møller har truffet en nerve! Vokalbonanza er blitt et kjent konsept på Vårt Hjem. Mer enn 250 mennesker var tilstede på den aller første vokalbonanza, og siden den gang assosierer vi Vokalbonanza med «utsolgt»! Vi er veldig glade for at Eva Marie Møller & co tar konseptet med seg på storscenen fredag under Steinkjermartnan. I tillegg til Bonanzabandet, korister og vokalister fra SHADES møter dere Frida Natland, Karin Kristiansen, Roar Sørli, Are Skaufel, Terje Watterud og unge, talentfulle Emily Nyborg.
Vær der når Vokalbonanza fyller Steinkjer torg!

 

Lørdag er det stor Torgfest, og grand finale for Steinkjermartnan:

Stage Dolls & ReturnStage Dolls og Return

Lørdag har du muligheten til å oppleve to av 80-tallets mest populære norske rockeband i skjønn forening! Bandene har levert hits etter hits, og de trenger vel nesten ingen nærmere introduksjon? Gjør deg klar for en kveld med landeplager som «Sing me a song», «Bye bye Johnny», «Love don`t bother me» og «Hard to say goodbye»! På med skinnjakka og frem med Ball-genseren – vi er klare!

 

 

JUMPBandet JUMP

Steinkjerbandet JUMP viste så til de grader hva de er gode for under fjorårets Steinkjermartna, at vi MÅTTE bare booke de igjen! Vi vet ikke noen som passer bedre til å avslutte den store finalen på Steinkjer torg lørdag kveld. En del av bandets medlemmer er blitt tynnere i håret, men grooven og musikken har de i seg. Dette blir «trøkk», det blir rock, det blir allsang og det blir ellevillt! Vi ses!

 

Steinkjer Gospelkor ble etablert i 1990, og består av ca. 25 medlemmer. Dirigent og k

For alle kveldsarrangement: Ledsagerbevis godtas.

Billetter fås kjøpt via Hoopla. For mer informasjon om priser etc, se her.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.