Kveldsprogram

Kjøp dine billetter ved å trykke her

Steinkjermartnan 2018 arrangeres 09.-11. august. På dagtid står handel, tivoli og gode opplevelser i fokus. På kveldstid byr vi på flott underholdning, og da trenger du inngangspass for å komme inn.

Du kan kjøpe inngangspass for enkeltkvelder, eller du kan kjøpe et martnaspass som gir deg inngang alle kvelder.

Alle kveldsarrangement har 18 års aldersgrense. Vi anbefaler å kjøpe billetter via nettet, da dette er prisgunstig.

Har du sjekket ut dagprogrammet? Det trenger du ingen billett til.

Torsdag kveld inviterer vi til Torgpub med to konserter!

Trang Fødsel Trio

Hans Petter Aaserud, kjent fra "Hver gang vi møtes"
Hans Petter Aaserud, kjent fra «Hver gang vi møtes»

«Digger, digger, digger at jeg står med kursiv
hos de aller største bankene i landet!»

Bandet har markert seg innen popmusikken her til lands siden de startet opp i 1992. Hvem husker vel ikke kjempehiten «Kursiv» som rullet på radioen og ble spellemannsnominert i kategorien «Årets låt» i 1997. Kanskje har du også sunget med på «Drømmedame», «Hippie» og «Livet er helt ålreit»? Vi byr på underholdning av høy klasse med erfarne musikere.

Kanskje har du sett «Hver gang vi møtes», og ble ekstra godt kjent med vokalist Hans Petter Aaserud fra sofakroken?

Steinkjer GospelkorSteinkjer Gospelkor

Vårt lokale gospelkor har hatt lang tradisjon med sin martnaskonsert, og har år etter år gledet en stappfull kirke. I år går de for en ny vri, og holder sin konsert inne i teltet på Steinkjer torg. Steinkjer Gospelkor ble etablert i 1990 og består av ca 25 medlemmer. Velkommen til en konsert det svinger av!

 

Fredag kveld er mimrekveld, og du inviteres til Reunionsfest på torget med:

The HobbitThe Hobbit

Steinkjerbandet hadde sin opprinnelse i 1984, og besto den gangen av Runar Musum, Bård Martinuessen, Jan Helge Svarva, Hans Erik Moe, Jan Oddvar Setten og Tom Kristian Bardal. I dag har bandet navnet «No1Knows», og består av Jan Oddvar Setten (gitar), Runar Musum (bass), Hans Erik Moe (trommer) og Lucille Sommerfeld (vokalist). Bandet spiller coverlåter, og repertoaret er variert innenfor sjangeren rock`n roll. Her kommer det kjente rockeklassikere og noen kjente og kjære pop-klassikere i ny rockedrakt. Vi nevner Queen, John Farnham og Lady Gaga. For anledningen er også vokalgruppa Shades med på koring. Vi lover fengende rock og god stemning!

Madhouse

Rock`n roll! Steinkjerbandet Madhouse er et coverband/tributeband som spiller rock`n roll og boogierock «schlagers» fra epoken fra 60-tallet fram til i dag. Vi snakker trykk, vi snakker stemning! Bandet består av Roar Sørli, Thomas Kvaløsæter, Pål Vesterdal, Jon Erling Ringstad og Espen Gotvasli. Vi nevner AC/DC, Status Quo, Queen, ZZ Top, Raga Rockers, CC Cowboys – og vet at rockefoten er i gang!

VokalbonanzaVokalbonanza

Initiativtaker Eva Marie Møller har truffet en nerve! Vokalbonanza er blitt et kjent konsept på Vårt Hjem. Mer enn 250 mennesker var tilstede på den aller første vokalbonanza, og siden den gang assosierer vi Vokalbonanza med «utsolgt»! Vi er veldig glade for at Eva Marie Møller & co tar konseptet med seg på storscenen fredag under Steinkjermartnan. I tillegg til Bonanzabandet, korister og vokalister fra SHADES møter dere Frida Natland, Karin Kristiansen, Roar Sørli, Are Skaufel, Terje Watterud og unge, talentfulle Emily Nyborg.
Vær der når Vokalbonanza fyller Steinkjer torg!

 

Lørdag er det stor Torgfest, og grand finale for Steinkjermartnan:

Stage Dolls & ReturnStage Dolls og Return

Lørdag har du muligheten til å oppleve to av 80-tallets mest populære norske rockeband i skjønn forening! Bandene har levert hits etter hits, og de trenger vel nesten ingen nærmere introduksjon? Gjør deg klar for en kveld med landeplager som «Sing me a song», «Bye bye Johnny», «Love don`t bother me» og «Hard to say goodbye»! På med skinnjakka og frem med Ball-genseren – vi er klare!

 

 

JUMPBandet JUMP

Steinkjerbandet JUMP viste så til de grader hva de er gode for under fjorårets Steinkjermartna, at vi MÅTTE bare booke de igjen! Vi vet ikke noen som passer bedre til å avslutte den store finalen på Steinkjer torg lørdag kveld. En del av bandets medlemmer er blitt tynnere i håret, men grooven og musikken har de i seg. Dette blir «trøkk», det blir rock, det blir allsang og det blir ellevillt! Vi ses!

 

Steinkjer Gospelkor ble etablert i 1990, og består av ca. 25 medlemmer. Dirigent og k

For alle kveldsarrangement: Ledsagerbevis godtas.

Billetter fås kjøpt via Hoopla. For mer informasjon om priser etc, se her.